FENIX NTA

Materiale de construcție bucătărie

Structura FENIX NTA® este compusă dintr-o foaie de metal cu o acoperire multi-strat și un tratament de suprafață cu rășini acrilice de nouă generație, întărite și fixate printr-un proces special.

Plăcut la atingere, anti-amprentă, rezistent la zgârieturi și reparabil termic ca FENIX NTM®, are o rezistență ridicată la solvenți, acizi și detergenți pentru uz casnic.

Datorită componentei sale metalice, aceasta îl face elegant, puternic și plin de caracter, astfel poate fi combinat ușor cu alte tipuri de materiale.

Bucatarii FENIX

Începând cu 2018, pe lângă FENIX NTM, a cărui gamă cuprinde o paletă largă de culori uni (solide), colecția s-a extins cu extins cu gama FENIX NTA – finisaje metalice veritabile ce conțin o peliculă de aliaj metalic sub stratul de rășini NanoTech.

FENIX NTA® este disponibil doar în 3 culori, care în același timp reproduc trei tipuri de metal: Inox Hamilton, Argint Dukat și Aur Cortez.

  • FENIX-ul este un produs exclusiv al grupului italian ARPA Industriale, așadar nu există un alt producător al acestui tip material.
  • Chiar dacă la bază face parte din grupa de materiale de tip HPL, FENIX-ul (NTM și NTA) se prelucrează doar pe linii de producție special destinate acestui material.

Plusuri și minusuri

  • Aspectul supermat inconfundabil, proprietățile speciale oferite prin tehnologia NanoTech.
  • Blaturile de bucătărie necesită o curățare atentă la fiecare utilizare.

Tipuri

  • NTM (NanoTechMatt)
  • NTA (NanoTechAlloy)

Aplicabilitate generală

  • Fronturi
  • Blaturi
  • Elemente de placare orizontală și verticală

Nivel de preț

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.
Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.