Inox

Materiale de construcție bucătărie

Este un material practic, rezistent, plin de personalitate și eclectic, ajutând la crearea unor stiluri diferite, ce pornesc de la industrial, profesional, minimalist sau vintage, disponibil în mai multe finisaje: lucios (oglindă), periat, mat sau satinat.

În bucătărie, oțelul inoxidabil sau mai simplu inoxul, este materialul ce are în compoziție fier și carbon sub 1,2%, cel mai folosit fiind standardul austenitic AISI 304, compus din 18% crom și 8% nichel,  ce îi conferă o rezistență superioară la coroziune, cu duritate și sudabilitate bune.

Inoxul permite integrarea chiuvetelor sau a arzătoarelor de plită direct în blat, fără îmbinări vizibile și în același timp suprafețe de blat de lungimi personalizabile, fără nicio îmbinare.

★ Click pentru zoom

Un finisaj nou, disponibil pentru mobilierul de bucătărie este Peltrox ®, un material inovator pentru aspectul său.

Este un oțel inoxidabil clasic AISI 304, certificat deci pentru uz alimentar, cu un finisaj de suprafață inspirat de cositor, un metal tradițional, cu aspect vibrant, dar din păcate prea moale pentru a fi folosit ca atare.

Peltrox ® este disponibil atât pentru blaturi cât și pentru fronturile de mobilier.

Plusuri și minusuri

  • Rezistență ridicată la pete, la căldură, la coroziune, stabilitate în timp, igienic, îmbătrânește frumos (patina naturală pe care o capătă în timp), este reciclabil 100%.
  • Necesită o întreținere frecventă

Aplicabilitate generală

  • Fronturi
  • Blaturi
  • Elemente de placare orizontală și verticală
  • Chiuvete sudate în blat

Nivel de preț

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.
Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.