Acest tip de configurație este expresia redescoperirii convivialității care influențează din ce în ce mai mult designul și sectorul de mobilier, soluția perfectă pentru a îmbina zona de locuit și zona de bucătărie, pentru a crea un singur mediu de viață: vorbim despre insula în bucătărie, desigur.

O alegere cu popularitate, o soluție versatilă și dinamică.

Achiziția unei bucătării cu insulă este o alegere care poate aduce multiple beneficii unei familii numeroase sau unei familii care întreține des prieteni și petreceri.

Tendințele design-ului interior vorbesc de la sine: nu numai că o bucătărie modernă cu insulă (sau peninsulă) devine un mediu de mare impact vizual, dar ea se poate transforma într-o sală de mese adevărată, sau o zonă folosită pentru convivialitatea unei mese frugale și are multiple avantaje.

Mai mult spațiu la dispoziție pentru a experimenta bucătăria.

Dincolo de optica funcțională a unei bucătării cu insulă (formată din mai puține corpuri de mobilier masiv), aceasta este perfectă pentru copii, obțineți mai mult loc la masă, veți descoperi un mediu care devine din nou inima casei, o viziune care poate crea și menține legătura cu zona de locuit într-un mod practic și cu totul natural.

Bucătăria cu insulă permite soluții tehnice avansate

Insula centrală poate fi operațională și dotată cu zonă de gătit și/sau spălare sau poate fi utilizată pentru preparare. În ambele cazuri, spațiul din corpurile de mobilier situate sub insulă poate fi accesat foarte ușor dacă este dotat cu sertare și coșuri.