fbpx

Bucătărie cu insulă

Cauți o bucătărie cu insulă ?

Hai să discutăm despre noua ta bucătărie!


De ce să alegi o bucătărie cu insulă?

Este modernă, elegantă și funcțională. Este expresia redescoperirii convivialității care influențează din ce în ce mai mult designul și sectorul de mobilier, este soluția perfectă pentru a îmbina zona de locuit și zona de bucătărie, creând un singur mediu de viață: vorbim despre insula în bucătărie, desigur. O alegere din ce în ce mai răspândită, o soluție versatilă și dinamică.

Achiziția unei bucătării cu insulă este o alegere care poate aduce multiple beneficii unei familii. Tendințele design-ului interior vorbesc de la sine: nu numai că o bucătărie modernă cu insulă (sau peninsulă) devine un mediu de mare impact vizual, dar ea se poate transforma într-o sală de mese adevărată, sau o zonă folosită pentru convivialitatea unei mese frugale și are multiple avantaje. Mai mult spațiu la dispoziția dvs. pentru a experimenta bucătăria chiar și dincolo de optica sa funcțională, mai puține corpuri de mobilier masiv, este perfectă pentru copii, obțineți mai mult loc la masă, veți redescoperi un mediu care devine din nou inima casei, o viziune care poate crea și menține legătura cu zona de locuit într-un mod practic și cu totul natural.

Desigur, bucătăria cu insulă centrală este visul tuturor: evocă ideea unei bucătării profesionale și permite soluții extinse și avansate. Insula centrală poate fi operațională și dotată cu zonă de gătit și / sau spălare sau poate fi utilizată pentru preparare. În ambele cazuri, spațiul din corpurile de mobilier situate sub insulă poate fi accesat foarte ușor dacă este dotat cu sertare și coșuri.

Avantajele unei insule în bucătărie: perfectă pentru copii și oaspeți

Chiar mai mult decât o bucătărie cu peninsulă, o bucătărie cu insulă este perfectă nu numai pentru a avea o vedere deschisă la camera de zi, dar mai ales pentru a nu pierde contactul cu copiii nicio clipă. Bucătăriile cu insulă au suficient spațiu pentru a fi folosite ușor și natural chiar și de către cei mai mici membri ai familiei.

Copiii pot sta alături de părinți în bucătărie pentru a-și face temele, în timp ce părinții pregătesc gustări și micul dejun sau se implică direct în pregătirea unui nou fel de mâncare.

Bucătăriile cu insulă sunt aliatul perfect pentru orice familie: în acest tip de bucătărie modernă copiii sunt întotdeauna bineveniți. Cuptoarele cu microunde și frigiderele de mici dimensiuni pot fi așezate în poziții la care cei mici pot ajunge pentru a le oferi independență, permițând copiilor să pregătească rapid o gustare sau un mic dejun în weekend.

Datorită unei bucătării cu insulă, invitarea prietenilor la cină sau a micilor oaspeți pentru o gustare nu va fi niciodată un motiv de îngrijorare. Spațiul mare din jurul blatului insulei vă permite să adăugați mai multe scaune de bucătărie și să gătiți fără a pierde din vedere invitații la cină.

Cât costă o bucătărie cu insulă? Descarcă catalogul.