MY KITCHEN STUDIO
MY KITCHEN STUDIO

Principii de lucru și cod profesional de etică

Un manifest de design pentru noua ta bucătărie

1. PARTENERIATUL CREATIV

Relația designer-client funcționează de minune când există chimie și încredere

Clientul nostru ne alege pe noi pentru că își dorește să lucreze cu noi, este o alegere asumată bazată pe încredere și entuziasm, iar când această relație începe cu bine, este garantat că se termină cu bine. Misiunea noastră nu este să facem o bună primă impresie, însă ne dorim ca finalizarea proiectului – bucătăria ta – să te impresioneze cu adevărat.

Motivele pentru care credem că merită să lucrăm împreună: know-how, soluții tehnice inedite, originalitate și experiență de peste 20 ani. Într-un tip de analogie, dacă bucătăria este un organ vital, și până la urmă chiar este inima casei, atunci te rugăm să ai încredere în medicul de bucătării.

2. SOLUȚII PERSONALIZATE

Avem o misiune comună – să proiectăm o bucătărie care îți face viața mai frumoasă.

Designul de bucătărie este un proces participativ, necesită implicare și răbdare de ambele părți ale relației pentru cele mai bune rezultate. Oferim soluții personalizate pentru proiecte unice, iar împreună cu tine putem dezvolta un proiect reprezentativ. Avem nevoie de tine atât de mult pe cât și tu ai nevoie de noi, hai să ne întâlnim la mijloc.

3. COMUNICARE

Transparența în comunicare deschide ușile creativității

Fii deschis, comunică cu sinceritate, suntem aici să te ascultăm cu răbdare și să înțelegem necesitățile și dorințele tale reale. Este cel mai corect pentru proiectul tău să oferim soluții pentru situații reale – bugete reale, constrângeri reale, stiluri și personalități aparte.

Oferim și așteptăm transparență, iar fără transparență nu putem funcționa, în mod special când vine vorba de bugete de lucru, constrângeri tehnice, probleme de șantier, preferințe estetice.

4. ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Dacă vrei soluții surprinzătoare, așteaptă-te la întrebări surprinzătoare.

Întrebările ne ajutăm să înțelegem întreaga poveste a casei și modul tău de viață, cât și să eliminăm incertitudinile pentru binele proiectului. Ascultăm și întrebăm, observăm din toate perspectivele pentru a oferi soluția optimă la nivel de estetică și funcționalitate. Oferim o ureche avizată care aude mai mult decât ce ne spui, caută să înțeleagă motivele, rațiunile și sentimentele din culise cuvintelor.

5. PROCEDURI

Responsabilitatea profesională este un imperativ

Avem responsabilitatea de a urmări pașii naturali și procedurile recomandate pentru a dezvolta proiecte de bucătărie la comandă. Știm că furnizăm servicii și produse cu un grad ridicat de costuri, astfel nu ne permitem să sărim etape, nu lucrăm în zig-zag, nu ne grăbim niciunde, fiecare etapă are importanța proprie în cadrul general de lucru pentru binele proiectului.

6. INFORMARE

Suntem realiști în gestionarea așteptărilor

Avem datoria de a te informa în totalitate despre fiecare detaliu din proiectul tău de bucătărie pentru a facilita o alegere avizată. Te vom informa despre beneficii, cât și despre dezavantaje, vei afla opinii pro și contra, puncte de vedere profesionale pentru a reuși să atingem obiectivele proiectului tău.

7. CREATIVITATE

Avem libertate deplină de creație

Credem că este important ca un specialist să își imprime viziunea și experiența în domeniul propriu de activitate. Dacă știi exact ce vrei, exact cum vrei, iar proiectantul este doar un prestator de servicii, nu ești clientul nostru. Ne place un grad de libertate de creație, vei primi din partea noastră propuneri la care nici nu te-ai gândit, iar acest element de surpriză aduce plus valoare proiectului.

8. OBIECTIVITATE

Flexibilitatea este noul compromis

Credem că puterea argumentului obiectiv poate fi superioară considerațiilor subiective, iar estetica merge în tandem cu funcționalitatea și ergonomia. Nu putem critica alegerile tale estetice, însă vom insista să purtăm o discuție teoretică despre implicațiile unei anumite palete de culori sau despre alegerea ta de materiale în contextul proiectului. Chestiunile care nu implică flexibilitate și negociere sunt cele de siguranță, ergonomie și rezistență a materialelor, iar asta, evident, pentru binele proiectului.

9. SUBIECTIVITATE

Diplomație și răbdare

Un proiect de mobilier de bucătărie la comandă poate fi o cursă cu obstacole, suscită multe pasiuni, controverse, eforturi financiare, eforturi de timp și multă răbdare. Am întâmpinat de mai multe ori decât ne-am fi dorit majoritatea problemelor principale, cât și secundare, cât și probleme inventate. Am învățat să vedem din timp posibile sincope – de proiect, de comunicare, de relație client-studio – astfel te poți baza pe noi atunci când drumul proiectului devine dificil, suntem aici pentru tine.

10. ORIGINALITATE

Fiecare bucătărie este o ecuație cu o soluție unică și originală

Atunci când avem toate cunoscutele, trebuie să aflăm necunoscuta care închide ecuația, design-ul bucătăriei tale. Nu facem chestiuni unice de dragul artei, inventăm un proiect unic pentru tine, o bucătărie unică, personalizată la detaliu, rezultatul natural pentru spațiul tău și stilul tău de viață.

Dacă noua ta bucătărie este doar o bifă în agendă, nu vei beneficia de experiența proiectării. Dacă noua ta bucătărie reprezintă un nou stil de viață și ai răbdarea să te implici personal în proiect, rezultatul va fi uimitor.

Andrei Gângă, Art Director

Servicii de proiectare