fbpx

Poți alege dintr-o suită majoră de materiale pentru personalizarea în detaliu a mobilierului de bucătărie. Oferim asistență specializată pentru compunerea unui ansamblu de bucătărie care permite individualizare completă.

Design-ul și integrarea bucătăriei în ambientul casei ne vor dicta criteriile estetice în alegerea materialelor și finisajelor.

Totul începe cu o viziune și un sentiment.

Fatto su misura.

Toate bucătăriile noastre sunt produse în Italia exclusiv în bază de comandă. Fiecare modul sau element componibil este produs special pentru bucătăria ta.

Cel mai bun material pentru bucătărie

  • Ne interesează rezistența și întreținerea ușoară pe care le găsim în special la materiale tehnologice (melaminice, laminate, compozite, ceramică, sticlă).
  • Căutăm un feeling și senzația tactilă a materialelor, iar aici discutăm în special de materiale naturale (lemn masiv, furnir sau piatră naturală), materiale de pregătire artizanală.

este materialul tău preferat.

Cel mai bun material pentru bucătărie diferă în practică pentru fiecare dintre noi, în funcție de cum folosim bucătăria și cât de atenți suntem cu întreținerea și curățarea, siguranță și ergonomie.

Surse de inspirație pentru o bucătărie la superlativ

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege un consultant disponibil, o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.