fbpx

Poți alege dintr-o suită majoră de materiale pentru personalizarea în detaliu a mobilierului de bucătărie. Oferim asistență specializată pentru compunerea unui ansamblu de bucătărie care permite individualizare completă.

Design-ul și integrarea bucătăriei în ambientul casei ne vor dicta criteriile estetice în alegerea materialelor și finisajelor.

Totul începe cu o viziune și un sentiment.

Fatto su misura.

Toate bucătăriile noastre sunt produse în Italia exclusiv în bază de comandă. Fiecare modul sau element componibil este produs special pentru bucătăria ta.

Cel mai bun material pentru bucătărie

  • Ne interesează rezistența și întreținerea ușoară pe care le găsim în special la materiale tehnologice (melaminice, laminate, compozite, ceramică, sticlă).
  • Căutăm un feeling și senzația tactilă a materialelor, iar aici discutăm în special de materiale naturale (lemn masiv, furnir sau piatră naturală), materiale de pregătire artizanală.

este materialul tău preferat.

Cel mai bun material pentru bucătărie diferă în practică pentru fiecare dintre noi, în funcție de cum folosim bucătăria și cât de atenți suntem cu întreținerea și curățarea, siguranță și ergonomie.

Surse de inspirație pentru o bucătărie la superlativ

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.

Totul începe cu un sentiment care devine o viziune, apoi devine o realitate.

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.