fbpx

O bucătărie devine personală atunci când alegi materiale cu personalitate.

La showroom MyKitchen poți explora o suită majoră de materiale pentru personalizarea în detaliu a mobilierului de bucătărie.

Totul începe cu o viziune și un sentiment.

Vei găsi în materioteca noastră o gamă extinsă de materiale naturale (realizate de natură) sau materiale tehnologice (realizate industrial), fiecare cu variante de finisaje care pot fi îmbinate în sute de variante.

Oferim asistență specializată pentru compunerea unui moodboard pentru bucătăria ta astfel încât să putem personaliza la detaliu fiecare element. 

Cel mai bun material pentru bucătărie

  • Ne interesează rezistența și întreținerea ușoară pe care le găsim în special la materiale tehnologice (melaminice, laminate, compozite, ceramică, sticlă).
  • Căutăm un feeling și senzația tactilă a materialelor, iar aici discutăm în special de materiale naturale (lemn masiv, furnir sau piatră naturală), materiale de pregătire artizanală.

este materialul tău preferat.

Cel mai bun material pentru bucătărie diferă în practică pentru fiecare dintre noi, în funcție de cum folosim bucătăria și cât de atenți suntem cu întreținerea și curățarea, siguranță și ergonomie.

Partea vizibilă și tactilă din design-ul bucătăriei este alegerea materialelor și finisajelor. Aceste alegeri urmăresc un concept pentru a defini atmosfera pe care o dorim acasă. 

Tu ce materiale îți dorești pentru noua bucătărie?

Hai să compunem un moodboard pentru noua ta bucătărie

Viziunea noastră în proiectarea bucătăriei reflectă viziunea ta. Oferim o ureche avizată pentru a asculta preferințe, dorințe, visuri, idei de design și idei de materiale care pun în valoare noua bucătărie.

Programări de consultanță

Alege data programării și un interval orar pentru o discuție de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.