Ciment

Materiale de construcție bucătărie

Aspectul cimentului “crud” a atras dintotdeauna atenția arhitecților și a designerilor de interior întrucât este un finisaj ce exprimă unitate și materialitate: are o culoare omogenă dar face diferența prin textura sa pronunțată și neregulată.

Originar din Roma antică – cimentul roman, a cărui rețetă originală a fost pierdută în timp – acest tip de finisaj a fost îndelung studiat și recent reinventat.

Mobilier bucatarie ciment
Mobilier bucatarie ciment

Pentru mobilierul de bucătărie (fronturi și blaturi) se folosesc rășini specifice, ce asigură toate proprietățile specifice uzului în bucătărie. Fiecare element al unui proiect trebuie analizat individual întrucât CIMENTUL/MALTA este un finisaj realizat complet artizanal.

NB: A nu se confunda Cimentul – Malta (rășini) cu materiale de finisaj tip Microciment (tencuieli impermeabilizate), care sunt materiale cu aspect similar dar cu proprietăți complet diferite.

Plusuri și minusuri

  • Aspect monolitic, durabilitate, se asociază ușor cu alte finisaje.

Aplicabilitate generală

  • Fronturi
  • Elemente de placare orizontală și verticală

Nivel de preț

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.
Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.