fbpx

Fenix NTM și Fenix NTA

Apărut la începutul anilor 2010, FENIX-ul este materialul care a răspuns tuturor dorințelor arhitecților și designerilor: aspect supermat cu o suprafață tactilă – catifelată, rezistent la amprente, cu un coeficient extrem de redus de reflecție a luminii, regenerabil (zgârieturile superficiale se pot repara cu un simplu fier de călcat), antibacterian, antistatic și termorezistent.

Dar cel mai important aspect, este că FENIX-ul este unul dintre foarte puținele materiale care poate fi folosit atât pentru suprafețe verticale (fronturi, placări) cât și pentru suprafețe orizontale (blaturi), oferind astfel un design minimalist “monolitic” al mobilierului de bucătărie. Începând cu 2018, pe lângă FENIX NTM, a cărui gamă cuprinde o paletă largă de culori uni (solide), colecția s-a extins cu extins cu gama FENIX NTA – finisaje metalice veritabile ce conțin o peliculă de aliaj metalic sub stratul de rășini NanoTech.

NB: FENIX-ul este un produs exclusiv al grupului italian ARPA Industriale, așadar nu există un alt producător al acestui tip material. Chiar dacă la bază face parte din grupa de materiale de tip HPL, FENIX-ul (NTM și NTA) se prelucrează doar pe linii de producție special destinate acestui material.

TIPURI: NTM (NanoTechMatt) și NTA (NanoTechAlloy).

Aplicabilitate generală: fronturi, blaturi, elemente de placare orizontală și verticală

(+) aspectul supermat inconfundabil, proprietățile speciale oferite prin tehnologia NanoTech

(-) blaturile de bucătărie necesită o curățare atentă la fiecare utilizare.

Nivel de preț: ipexpert-buline