Panouri laminate (HPL)

Materiale de construcție bucătărie

Panourile laminate au fost inventate la începutul anilor ’60 de către firma americană FORMICA CO iar brand-ul HPL (High Pressure Laminate) a devenit de referință pentru a clasifica acest tip de material.

În bucătărie, HPL-ul oferă performanțe net superioare în comparație cu panourile melaminice. Procesul de realizare al HPL-ului este mult diferit de cel al panourilor melaminice, motiv pentru care este important a nu se crea o confuzie între cele două grupe de materiale.

HPL-ul oferă o excelentă rezistență la șocuri și zgâriere, iar faptul că este un material cu un înalt grad de termorezistență îl face ideal pentru blaturile de bucătărie.

Noile generații de HPL stratificat (compact) oferă un cumul de performanțe ce nu pot fi egalate de către celelalte materiale și poate fi prelucrat pentru orice tip de solicitare (de ex.: chiuvete cu montaj sub blat sau chiar chiuvete integrate realizate din HPL).

★ Click pentru zoom

Plusuri și minusuri

  • Rezistență la șocuri și zgâriere, termorezistență, multitudinea de finisaje ce reproduc alte materiale.
  • Culorile închise se amprentează ușor.

Tipuri

  • HPL
  • HPL stratificat
  • CPL

Aplicabilitate generală

  • Blaturi
  • Elemente de placare orizontală
  • Fronturi de bucătării

Nivel de preț

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.
Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.