Sticla

Materiale noi pentru bucătărie

În bucătărie, sticla este materialul ce oferă perfecțiunea suprafeței, completată de transluciditate, aspectul de spațialitate și acel efect optic special de “volum redus”.

Sticla poate fi produsă în orice culoare și poate avea aspect lucios sau mat-satinat (“satinarea” se face printr-un proces chimic de expunere controlată a suprafeței vizibile la acizi).

Studiu de caz 12 ★ Click pentru zoom.

Studiu de caz 17 ★ Click pentru zoom.

Sticla oferă o imensă listă de proprietăți și utilizată în mod corespunzător pentru a putea fi folosită pentru fronturi de bucătărie, nu aveți de ce să vă faceți griji că se va sparge; sticla este securizată, așadar de aproape 5 ori mai rezistentă față de sticla normală. În plus, nu își va pierde deloc aspectul în timp.

Un procedeu comun în producția de mobilier de bucătărie este lipirea panourilor de sticlă pe un panou-suport (PAL sau MDF), dar acest procedeu implică restricționări dimensionale și de greutate a panourilor și poate genera probleme de stabilitate în timp – efectul final fiind chiar crăparea sticlei.

Plusuri și minusuri

  • Aspectul incomparabil, complet impermeabilă, nu își modifică aspectul în timp, rezistentă la zgâriere și se întreține ușor.

Aplicabilitate generală

  • Fronturi
  • Elemente de placare orizontală și verticală

Nivel de preț

Click pentru zoom.

Materiale de înalt etalon estetic și funcțional

Oferim o paletă extinsă de materiale inovatoare pentru construcția unei bucătării moderne.
Important în alegerea materialului este modul cum este folosită bucătăria și stabilirea punctului de convergență între factorii de estetică și funcționalitate.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.