fbpx

Bucătării contemporane, premium și de lux, realizate cu excelență italiană

Cunoscut a fi unul dintre cei mai mari exportatori de bucătării componibile, Miton Cucine furnizează o gamă extinsă de bucătării contemporane de înaltă calitate, precum și stiluri de bucătărie clasice.
Conceptele de design bucătărie Miton Cucine se îmbină în mod natural cu stilurile de viață contemporane și oferă libertate maximă de configurații, precum și personalizarea materialelor și culorilor.

Factory-One, un centru ultra-modern de producție mobilier

Miton Cucine este un brand Cubo Design, condus de Antonio Arangiaro, iar mobilierul este produs în Factory-One, un centru de producție de bucătării și mobilier situat în Abruzzo, Italia.
Factory-One asigură o structură de producție orientată spre viitor în care construcția de bucătării este realizată în cadrul unui sistem informatizat, prin integrarea deplină dintre procese tehnologice și artizanat de înaltă calificare.

La cucina piccola fa la casa grande

Suntem parteneri de producție cu companii italienești de mobilier de bucătărie premium-luxury, companii care îmbină artizanatul cu tehnologia avansată de fabrică pentru a inova cu fiecare nouă colecție.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.