fbpx

O configurație care se dezvoltă pe două părți și conferă funcționalitate maximă pentru arta gătitului.

Plasarea elementelor de mobilier este fundamentală pentru fluiditatea acțiunilor și mișcărilor, dar și pentru un efect vizual armonios între corpurile de bază inferioare și coloanele înalte.

Motive pentru care să alegi mobila de bucătărie pe colț

Viața modernă aduce schimbări care afectează atât gusturile, structura casei, cât și modul în care este amenajată.
Reducerea frecventă a spațiilor, dar și dorința redescoperită de a petrece cât mai mult timp cu familia și prietenii, în același mediu, au dus la fuziunea bucătăriei cu zona de living.

Vorbim despre una dintre tendințele momentului, care cu siguranță se va consolida de-a lungul timpului, dovedind că nu este vorba doar de o modă trecătoare.

Prin urmare, bucătăria nu mai este o cameră separată, ci o parte din zona de living. Cu alte cuvinte, este vizibilă, un element determinant al unui continuum formal și stilistic.

Ergonomia oferită de mobila de bucătărie pe colț.

În alegerea unui model de bucătărie pe colț există multe aspecte pe care trebuie să le luați în considerare atunci când configurați mobilierul, în special pentru poziționarea corectă și logică a fiecărui element, o atenție în plus față de o bucătărie liniară.

Să ne gândim, de exemplu, cum veți poziționa plita, chiuveta, mașina de spălat vase și celelalte electrocasnice, mici aparate de blat, componente esențiale în bucătărie și care ar trebui să fie aproape una de alta, pentru a vă bucura de libertate de mișcare în timpul gătitului.

Forma trasată de colțul camerei vă permite să creați un adevărat triunghi de operare între zonele de preparare, gătire și spălare. În plus, într-o bucătărie mare, în cazul în care cele două laturi sunt suficient de generoase, centrul camerei poate găzdui o masă de bucătărie cu scaune, pentru a crea astfel o sală de mese reală.

 

Spațiul de depozitare în bucătăria pe colț

Cuvântul cheie este întotdeauna “optimizarea spațiilor” prin utilizarea elementelor de depozitare cu soluții pentru colț (de la corpurile de colț cu mecanisme confortabile la cele mai sofisticate sisteme extractibile cu tăvi care se intersectează în interiorul compartimentelor pentru a exploata spațiul intern).

În bucătăriile moderne pe colț, modulele de mobilier componibil vă permit utilizarea întregului spațiu util dintr-o bucătărie astfel încât să creați o zonă confortabilă și ergonomică pentru a vă putea dedica preparării și consumului preparatelor culinare (cum ar fi în configurațiile de bucătărie cu peninsulă, unde corpurile suspendate ocupă o bună parte din bucătăria pe colț și, de multe ori, se termină cu un blat snack) folosind astfel logica și resursele bucătăriilor modulare.

În cazul bucătăriilor mici, mobila de bucătărie pe colț este o soluție foarte confortabilă iar dacă este bine organizată, în pofida dimensiunilor reduse, ea este capabilă să conțină tot ceea ce aveți nevoie în mod practic.

Într-o bucătărie mică de colț încercați să evitați încărcarea spațiului și optați pentru corpuri suspendate, rafturi deschise sau elemente cu polițe unde puteți depozita vase, diverse accesorii și puteți agăța ustensile de bucătărie, dacă sunt echipate cu tije de fier și cârlige.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.

Totul începe cu un sentiment care devine o viziune, apoi devine o realitate.

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.