fbpx

MyKitchen is YourKitchen.

Oferte speciale de mobilier bucătărie

O colecție inspirată din călătoriile în Italia

Despre noi - MY KITCHEN

Organizează-ți gândirea într-un nou stil de viață.

Proiectăm design de bucătărie în primul rând cu sufletul, în acord cu preferințele tale, inclusiv în baza unei fișe tehnice bazate pe măsurători exacte.

Mobilierul de bucătărie este un ansamblu compus din unități modulare, realizat din materiale speciale pentru suprafețele exterioare, dotat cu multiple funcționalități, disponibil în multiple configurații personalizabile.

Una cucina di grande bellezza.

Am compus colecția actuală de oferte de mobilier bucătărie inspirate din călătorii în Italia, peisajul natural, forme geografice, cromatică și cultura convivialității italienești. Sperăm să te inspire.

Dacă îți place una dintre configurațiile propuse, te așteptăm la showroom pentru o cotație pentru proiectul tău.

Carte blanche

Creează alături de noi un design personalizat de bucătărie.

Poți alege dintr-o colecție generoasă de personalizări de forme, dimensiuni, materiale, funcțiuni, particularități.
Cunoaștem toate detaliile de design și producție, toate referințele necesare pentru a proiecta și monta mobilier de bucătărie personalizat, inclusiv electrocasnice.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.

Totul începe cu un sentiment care devine o viziune, apoi devine o realitate.

Gândit ca sistem de project tracking și project management, Concierge intermediază toate procedurile de lucru și comunicare între studio și client pentru a simplifica relația de colaborare.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.