fbpx
Despre noi-showroom bucatarii Bucuresti

Proiectare mobilă de bucătărie

Producția de mobilier bucătărie personalizat ne permite să fim creativi cu detalii de la micro la macro. Te ajutăm să proiectăm o viziune a bucătăriei tale ideale în cadrul unui spațiu delimitat la milimetru.

Suntem alături de tine în toate etapele, din stadiul de idee și design de proiect tehnic, până la montajul cu mare precizie al întregului ansamblu de mobilier.

Totul începe cu o viziune și un sentiment.

Bucătăria dă tonul casei în arta design-ului interior

Ideea de a proiecta o bucătărie la comandă este ocazia cea mai bună să-ți organizezi modul de gândire într-un nou stil de viață.
Bucătăria aduce o componentă culturală vieții domestice, conferă familiei un spațiu privilegiat pentru conviețuire și un mediu vivace pentru vizitele prietenilor, ori evenimente sociale extinse.

Proiectăm design de bucătărie în primul rând cu sufletul, în acord cu criteriile tale estetice, inclusiv în baza unei fișe tehnice.

Oda Bucătăriei

Avanscena unui spectacol

Înainte de programarea la showroom, te rugăm să ne ajuți cu completarea etapelor de pregătire:
 • Elaborează o schiță-plan de bucătărie care cuprinde măsurătorile camerei, inclusiv poziționarea surselor de apă, curent și gaze;
 • Elaborează o listă de criterii, specificații, necesități, dorințe;
 • Stabilește un buget mediu și unul maxim, în funcție de criterii.

Pentru armonie în bucătărie

Conceptul MyKitchen Studio este bucătăria ca întreg, un ansamblu compus din unități modulare, alcătuite din elemente individuale.
Misiunea noastră este să coordonăm aceste elemente într-o configurație ideală pentru ca întregul să funcționeze în armonie.
În cazul în care te afli la momentul planificării noii bucătării, și mai ales dacă nu ai mai trecut prin această experiență, recomandăm un pic de răbdare.

Oda Bucătăriei

Procesul nostru de lucru este compus din 4 acte și un prosecco:  

I. Allegro ma non troppo e un poco maestoso

Vizita la showroom

Showroom-Bucatarii-Bucuresti-myKitchen

Programare la showroom MyKitchen Studio

Bun venit la sesiunea de inspirație pentru design-ul unei bucătării cu personalitate.

Dacă dorești un proiect și o ofertă completă pentru un ansamblu de mobilier, trebuie să programăm timp în agendă pentru o discuție la showroom de minim două ore.

Andrei Gângă +40 749 032 522


Doris Luca +40 740 315 295


Programare e-mail

La showroom stabilim împreună detaliile de lucru, astfel ca la sfârșitul primei întâlniri să trasăm împreună toate coordonatele proiectului tău.

 • Bugetul în care trebuie să ne încadrăm pentru realizarea proiectului;
 • Schița draft cu configurația bucătăriei în spațiu (conform planurilor / măsurătorilor tale, ori te putem ajuta cu măsurătorile);
 • Alegerea tuturor materialelor și finisajelor adiționale;
 • Alegerea aparatelor electrocasnice care urmează a fi integrate în proiect;
 • Alegerea instalațiilor sanitare și accesorii suplimentare (chiuvete, robineți, sisteme de depozitare speciale, sisteme de iluminat și prize integrate în mobilier etc).

II. Scherzo. Molto vivace – Presto

Design și proiectare

Vom proiecta bucătăria la unison.

Evaluăm și efectuăm eventuale ajustări ale planului schițat, în funcție de măsurătorile înregistrate de tine.

Dezvoltăm în detaliu o simulare grafică tridimensională și în plan pentru a integra module de mobilier, aparate electrocasnice și luminile de ambient.

Oferim soluții optime de aranjament pentru spațiul disponibil și recomandări de materiale care funcționează de minune împreună.

Hai să punem în scenă un proiect excelent.

Pentru vizualizarea proiectului tău complet personalizat (planuri 2D și desene 3D) precum și pentru oferta detaliată de preț, te așteptăm din nou la showroom.

Nu trimitem oferte pe e-mail înainte să ți le prezentăm la showroom – este important să parcurgem împreună toate detaliile și să ne asigurăm că totul este perfect clar.

Totodată, putem face împreună toate modificările de proiect și ajustările de buget necesare.

Comanda fermă

Dacă decizia ta este să continuăm împreună, vom semna contractul cadru, urmat de plata unui avans care să ne permită continuarea întregului proces de dezvoltare al proiectului.

Pregătirea spațiului pentru o bucătărie cu personalitate

Trebuie să facem o pregătire a spațiului în acord cu proiectul bucătăriei, și aici ne referim atât la partea de instalații aferente, cât și la eventualele intervenții asupra spațiului, propuse de către tine sau de către noi.

 • Măsurători ale spațiului și verificarea tuturor condiționărilor tehnice existente;
 • Ajustări ale proiectului (dacă este cazul) și confirmarea ta pentru proiectul final înainte de lansarea comenzii în producție. Atenție, după lansarea în producție nu se mai pot face modificări!
 • Realizarea planurilor de instalații (electrice, sanitare, ventilație și iluminat) precum și planurile necesare unor eventuale modificări și ajustări ale spațiului (compartimentări gips carton, planuri de plafoane etc.);
 • Vizite periodice pentru verificarea lucrărilor de șantier – aștepti de la noi un rezultat perfect, așadar și spațiul tău trebuie să fie pregătit în perfect acord cu planurile noastre înaintea instalării!

III. Adagio molto e cantabile – andante moderato

Montajul bucătăriei

Comandă în producție

Suntem proiectanți și tehnicieni cu echipă de montatori experți, urmărim și participăm la întregul proces de proiectare, comandă personalizată la producător, etapele de montaj, până la semnătura de primire.

Livrarea și instalarea

O bucătărie de calitate superioară înseamnă design inovator de mobilier, în egală măsură și servicii personalizate: proiectare și montaj.

Livrarea și instalarea bucătăriei le facem întotdeauna la data stabilită, după ce a fost realizată plata integrală a tuturor produselor. Nu putem livra mai devreme de data stabilită.

Reprogramări de montaj

În schimb, în cazul în care dorești să întârziem livrarea și instalarea bucătăriei (de exemplu, dacă lucrările în spațiu nu sunt finalizate) trebuie doar să ne anunți cu minim 2 săptămâni înainte, astfel încât să putem reprograma livrarea și instalarea bucătăriei.

IV. Finale. Presto 

Petrecerea de inaugurare

Finalizarea proiectului

La finalizarea instalării vom face împreună o verificare atentă a tuturor detaliilor.

În cazul în care este necesară înlocuirea unui reper, acesta va fi înlocuit în termen de maxim 20 zile lucrătoare, indiferent de tipul de produs, material sau finisaj.

Instructaj elementar

Pentru a primi în bună credință bucătăria, îți vom face un instructaj complet astfel încât să te poți organiza cât mai eficient. Îți vom arăta care sunt cele mai bune soluții pentru curățarea și întreținerea mobilierului.

Totodată, îți vom face și un instructaj de folosire a electrocasnicelor astfel încât să le poți folosi pe deplin în acord cu stilul tău de viață.

Se impune un prosecco

La achiziționarea unei bucătării ZAMPIERI complet echipată cu o valoare de peste 25.000 euro, vă oferim o masă festivă de inaugurare, la care puteți invita până la 6 prieteni.
Noi ne ocupăm de tot, iar masa va fi pregătită de un celebru Chef, care va veni la tine acasă pentru ca tu să poți savura noua ta bucătărie Zampieri.

Experiența bucătăriei de înaltă clasă

Bucătăriile noastre te inspiră să pui în valoare setul de masă și tacâmurile de lux pentru ocazii speciale.

Proiectăm ambiente care îți evocă personalitatea, bucătării moderne pentru care trebuie să faci rezervare să prinzi un loc la masa de acasă.

Carte blanche

Creează alături de noi un design personalizat de bucătărie.

Poți alege dintr-o suită majoră de personalizări de corpuri, forme, dimensiuni, materiale, funcțiuni, particularități la detaliu. 
Te instruim în materie de design și producție, vei afla toate referințele necesare despre mobilierul de bucătărie personalizat, inclusiv accesorii și electrocasnice.

Oda Bucătăriei

Ești compozitorul unui design de bucătărie și spectatorul din primul rând.

Împreună putem proiecta un ansamblu de bucătărie în software de modelare 3D pe baza unor dimensiuni exacte, a experienței noastre de lucru și în funcție de preferințele tale.

Un portativ pentru proiectare mobilă de bucătărie

Toate bucătăriile noastre sunt construite la comandă, fiecare proiect este original și personalizat aparte, în acord cu dimensiunile spațiului, stilul casei și stilul proprietarului.  

Bucătăria este un spațiu aflat în inima casei care cultivă viața familială.

Bun venit la noi în bucătărie.

Te așteptăm la showroom să compunem împreună un concert de stimuli multisenzoriali pentru bucătăria ta de acasă.

Misiunea noastră este să oferim o experiență elegantă a design-ului modern de bucătărie pentru a hrăni inteligența, viața socială și domestică, prietenii și familia.

La showroom dezvoltăm proiecte, aici ținem evenimente, aici ne întâlnim cu prieteni vechi și noi, aici se întâmplă magia din culisele bucătăriei.

Totul începe cu un sentiment care devine o viziune, apoi devine o realitate.

Deschide chat
Suntem pe WhatsApp. Click să vorbim.
Salutare. Cum putem fi de ajutor?