fbpx

Oda Bucătăriei

Ești compozitorul unui design de bucătărie și spectatorul din primul rând.

Bucătării cu personalitate

Bucătăria MyKitchen Studio este construită la comandă, fiecare proiect este original și personalizat la detaliu, în acord cu dimensiunile spațiului, stilul casei și stilul proprietarului.

Made in Italy, cento per cento

Proiectele de bucătărie sunt realizate de companii partenere din Italia, în fabrici cu tradiție, care îmbină artizanatul cu cele mai noi tehnologii de producție pentru rezultate excepționale.

Vom proiecta bucătăria la unison.

Proiectăm în software 3D (3Cad, Metron, SketchUp) configurații de mobilier de bucătărie care se comandă la producătorul italian în baza unui catalog de module și accesorii standardizate, de diferite dimensiuni și configurații, personalizate astfel încât să se încadreze perfect (în funcție de proiect) în spațiul dedicat bucătăriei.

Servicii de consultanță și proiectare mobilier de bucătărie personalizat

Măsurători spațiu

Echipa MyKitchen efectuează măsurători profesionale pentru a încadra perfect spațiul de bucătărie.

Consultanță de proiectare

Te așteptăm la showroom după măsurători pentru a discuta despre proiectul bucătăriei tale.

Proiectare bucătărie

Proiectul tehnic este o soluție optimă de configurație și materiale pentru mobilierul de bucătărie.

2.500 Lei

Serviciile de proiectare se plătesc online în avans pentru a demara un contract de lucru.

Ce primești în etapa de consultanță și proiectare?

Vom proiecta bucătăria la unison, iar la final proiectul tehnic este utilizat pentru producție. Pentru proiectarea bucătăriei poți alege dintr-o suită majoră de personalizări de corpuri, forme, dimensiuni, materiale, funcțiuni și particularități.

 • Alegem împreună toate materialele și finisajele adiționale;
 • Alegem electrocasnicele care urmează a fi integrate în proiect;
 • Alegem instalațiile sanitare și accesoriile suplimentare (chiuvete, robineți, sisteme de depozitare speciale, sisteme de iluminat și prize integrate în mobilier etc).

Te instruim în materie de design și producție, vei afla toate referințele necesare despre mobilierul de bucătărie personalizat, inclusiv despre accesorii și electrocasnice.

1

Măsurători profesionale

Realizăm propriile măsurători ale spațiului, astfel avem control asupra parametrilor de construcție și a condiționărilor tehnice.
2

Proiectarea bucătăriei

Pe baza măsurătorilor, dezvoltăm o simulare grafică 3D și în plan pentru a integra module de mobilier, electrocasnice și luminile de ambient.
3

Consultanță și recomandări tehnice

Oferim soluții optime de aranjament pentru spațiul tău și recomandări de materiale și sisteme care funcționează de minune împreună.
4

Modificări și ajustări de proiect

Putem face împreună ajustările necesare în cadrul a 2 runde de modificări, astfel proiectul final să fie 100% pe gustul tău.
5

Procesarea comenzii de producție

Departamentul tehnic asigură procesarea corectă a proiectului de bucătărie și urmărește confirmarea comenzii până la livrare.

Producția în fabrică a bucătăriei

Urmărim și participăm la întregul proces de dezvoltare personalizată a bucătăriei. Hai să trasăm împreună toate coordonatele proiectului tău:

1. Comanda fermă

Plata avansului de 50% din valoarea proiectului de bucătărie

Dacă decizia ta este să continuăm împreună după proiectare, vom semna contractul cadru de producție, urmat de plata unui avans de 50% din valoarea proiectului.

 • Din avans se scade prețul proiectului tehnic de 2.500 Lei;
 • Semnarea contractului de producție ne permite să transformăm în realitate bucătăria ta.
 • Proiectul tehnic final aprobat de tine (inclusiv fișele de încorporare electrocasnice și alte detalii specifice) este trimis către fabrică pentru a obține Bun de producție. 

2. Bun de producție

Proiectul tehnic este înregistrat la fabrică și intră în producție

Termenul estimativ de livrare a bucătăriei începe din momentul validării proiectului tehnic de producție la fabrică și primirea unei confirmări de Bun de producție.

 • Termenul uzual de livrare este de 8-10 săptămâni de la confirmarea Bun de producție;
 • Când te notificăm de primirea Bun de producție înseamnă că proiectul complet este confirmat la producător;
 • După ce proiectul este aprobat pentru producție și fabrica livrează bucătăria la termenul stabilit, putem trece la montaj.

3. Factura finală

Plata facturii finale de 50% din valoarea proiectului

Cu minim 5 zile înainte de termenul de livrare de la fabrică, emitem către tine factura finală de 50% din valoarea proiectului, pentru ca bucătăria să fie plătită integral la furnizorul din Italia.

 • Putem respecta termenul de livrare dacă plata se efectuează în fereastra de timp înscrisă pe factură.
 • Pentru că ne dorim să livrăm la timp, în acest punct trebuie să ne sincronizăm cu tine.

Concierge MyKitchen Studio

Când intrăm într-un contract de dezvoltare a bucătăriei, vom crea pentru tine un cont de client în platforma noastră web pentru a urmări proiectul tău de la începutul colaborării până la finalizarea comenzii, cu deplină transparență și trasabilitate.

În cadrul paginii Concierge vei primi toate informațiile și documentele necesare, astfel încât să avem o referință mereu actualizată asupra proiectului. Accesul la pagina web este pe bază de parolă, iar toate informațiile sunt confidențiale.

Date de contact și facturare
Adrese de livrare și montaj
Documente contractuale
Programări de măsurători și consultanță
Schițe tehnice și randări de proiect
Modificări și revizii succesive de proiect
Termene de producție și livrare
Comunicare directă și informări
Programare de montaj și recepția bucătăriei

De la schiță de proiect la realitate

Suntem proiectanți și tehnicieni cu echipă de montatori experți, urmărim și participăm la întregul proces de proiectare, comandă personalizată la producător, etapele de montaj, până la semnătura de primire.

Bucătăria ta ajunge acasă.

Livrarea și montajul bucătăriei

O bucătărie de calitate superioară înseamnă design inovator de mobilier, producție de calitate și servicii experte de montaj. Aștepti de la noi un rezultat perfect, așadar:

 • Spațiul de bucătărie trebuie să fie pregătit în perfect acord cu planurile tehnice înaintea instalării;
 • Echipa de montatori MyKitchen Studio este instruită pentru operațiunile specializate de montaj al bucătăriei;
 • Echipa noastră se ocupă de toate detaliile de montaj, un ajutor suplimentar din partea ta sau altor echipe de construcție nu este necesar.

Ai întârzieri de șantier? 

Reprogramări de montaj

 • În cazul în care dorești să întârziem livrarea și instalarea bucătăriei (de exemplu, dacă lucrările în spațiu nu sunt finalizate) trebuie doar să ne anunți cu minim 2 săptămâni înainte, astfel încât să putem reprograma livrarea și instalarea bucătăriei.
 • Dacă în momentul montajului sunt identificate neconcordanțe constructive între planurile de proiect ale mobilierului de bucătărie și spațiul de instalare a bucătăriei, data de montaj a mobilierului va fi reprogramată conform agendei MyKitchen Studio, după soluționarea din partea clientului a spațiului de bucătărie.

Oda Bucătăriei

Avanscena unui spectacol

Înainte de a debuta o colaborare, te rugăm să ne ajuți cu completarea etapelor de pregătire:

 • Stabilește un buget mediu și unul maxim, în funcție de criterii.
 • Elaborează o listă de criterii, specificații, necesități, dorințe;
 • Pregătește o serie de inspirații vizuale pentru stilul bucătăriei tale, cu imagini de pe Pinterest, Instagram sau de pe pagina noastră de Facebook.

Pentru armonie în bucătărie

Conceptul MyKitchen Studio este bucătăria modernă ca întreg, un ansamblu compus din unități modulare, alcătuite din elemente individuale.

Misiunea noastră este să coordonăm aceste elemente într-o configurație ideală pentru ca întregul să funcționeze în armonie.

În cazul în care te afli la momentul planificării noii bucătării, și mai ales dacă nu ai mai trecut prin această experiență, recomandăm un pic de răbdare.

Termeni și condiții de lucru

Citește aceste informații despre serviciul de Proiectare, sunt bine de știut în relația noastră de colaborare.

Deschide chat
Suntem pe WhatsApp. Click să vorbim.
Salutare. Cum putem fi de ajutor?