fbpx

Servicii de consultanță și proiectare mobilier de bucătărie personalizat

Bucătării cu personalitate

Bucătăria MyKitchen Studio este construită la comandă, fiecare proiect este original și personalizat la detaliu, în acord cu dimensiunile spațiului, stilul casei și stilul proprietarului.

Made in Italy

Mobilierul de bucătărie este realizat de companii partenere din Italia, în fabrici care îmbină artizanatul cu cele mai noi tehnologii de producție pentru rezultate excepționale.

Parteneri oficiali de producție:

Hai să dezvoltăm împreună un proiect pentru noua ta bucătărie

Consultanță de proiectare

Te așteptăm la showroom pentru a discuta despre proiectul de design, discuțiile ne ajută să înțelegem ce îți dorești și ce putem realiza împreună, inclusiv să dezvoltăm un plan pentru noua ta bucătărie.

Proiectarea bucătăriei

Proiectul de design este o soluție personalizată de configurație, materiale și funcționalități pentru mobilierul tău de bucătărie. Vei primi soluții optime de proiectare pentru spațiul tău, recomandări de materiale și sisteme care funcționează de minune împreună.

Ofertă personalizată

Vei primi o ofertă completă care include propunerea noastră de design, materiale, accesorii și costuri pentru construcția bucătăriei. Misiunea noastră este să îți oferim servicii complete, astfel vom continua dezvoltarea proiectului după semnarea unui contract.

Servicii 360°

Beneficiezi de servicii complete de dezvoltare a proiectului de design pentru bucătăria ta. Coordonăm proiectul de la schiță, măsurători, calibrări tehnice, procesarea comenzii, transport, montaj și punerea în funcțiune a bucătăriei.

Achiziții complementare

Livrăm un proiect complet de bucătărie funcțională care include achiziții de electrocasnice, sisteme de iluminat, ori accesorii. Misiunea noastră este să te bucuri de utilitatea unei bucătării moderne.

Montaj expert

Montajul de mobilier este o artă în sine. Echipa tehnică are experiență solidă în instalarea corectă a mobilierului pentru cele mai bune condiții de funcționare. Am montat câteva sute de bucătării și cunoaștem sistemele de mobilier până la cele mai mici piese.

Ce înseamnă servicii 360°?

Știm că apelezi la noi pentru servicii complete, astfel sistemul nostru este foarte flexibil și simplu de urmărit.

1

Măsurători profesionale

Realizăm propriile măsurători ale spațiului, astfel să avem control asupra parametrilor de construcție și condiționărilor tehnice.
2

Calibrarea proiectului de bucătărie

Pe baza măsurătorilor, calibrăm proiectul tehnic pentru a integra perfect în spațiul bucătăriei mobilierul și accesoriile.
3

Procesarea comenzii de producție

Asigurăm procesarea proiectului de bucătărie și urmărim confirmarea comenzii până la livrare.
4

Achiziții complementare

Oferim recomandări și coordonăm achiziții de electrocasnice, sisteme de iluminat, accesorii, repere de design interior.
5

Montajul bucătăriei

Mobilierul de bucătărie va fi livrat la adresa ta, iar echipa noastră de montaj va instala toate elementele pentru a-ți oferi o bucătărie completă și funcțională.

Programează o ședință de consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a programa o ședință de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.