Regândește modul în care bei apă.

MyKitchen prezintă i-Wall de la Zerica, noul acquabar încorporabil în mobilierul de bucătărie

  • i-Wall este un sistem de filtrare apă care se integrează perfect în mobilierul de bucătărie într-un modul standard de 595 x 455 mm;
  • i-Wall este un acquabar care purifică apa prin filtre de carbon activ de 0.5 microni, cu racordare directă la rețeaua de alimentare cu apă potabilă din bucătărie.
  • i-Wall îmbină confortul de a bea apă purificată, plată sau carbogazoasă, răcită la temperatura preferată (3-12ºC), cu eleganța designului italian.
  • Zerica i-Wall este un produs premiat la concursul internațional RedDot Design 2021 cu premiul de excelență în design Smart.

Sistemul de filtrare apă Zerica i-Wall îmbină inovația în design-ul italian cu cea mai simplă și pură formă de hidratare zilnică

Începem fiecare zi în bucătărie cu un pahar de apă.

Acest obicei simplu și sănătos implică să avem apă curată mereu la îndemână în bucătărie, gata de băut, la temperatura potrivită. Apa de la robinet poate conține impurități și contaminanți, are un gust neplăcut uneori, iar să cumpărăm zilnic apă îmbuteliată (plată sau carbogazoasă) este o corvoadă logistică atât pentru noi cât și pentru mediul înconjurător.

Poate fi un pahar cu apă o experiență de design?

Ne-am întrebat cum putem să transformăm obiceiul sănătos de a bea apă curată într-o experiență practică și estetică de design italian în cadrul unei bucătării moderne.

Cum îmbinăm criteriile de purificare eficientă a apei plus design-ul modern într-un singur aparat performant?

Majoritatea filtrelor disponibile pe piață sunt:

  • fie sisteme foarte complexe de filtrare pentru probleme avansate de purificare a apei (prin osmoză inversă);
  • fie sunt filtre de carbon activ foarte eficiente în filtrarea apei potabile, atât montabile sub chiuvetă ori dozatoare de blat.

În sine, pe cât de eficiente, niciun sistem de filtrare nu excelează la capitolul design.

Astfel am descoperit i-Wall Zerica, unicul sistem de filtrare cu carbon activ care se integrează în mobilier. 

Fuziunea naturală între sănătate și estetică.

Zerica i-Wall este mai mult decât un sistem de filtrare a apei, este un element de design minimalist încorporabil în mobilierul de bucătărie

filtrare-apa-carbon-activ

Dacă îți place să bei apă corect, vei dezvolta o relație specială cu I-Wall din prima zi.

  • i-Wall este un acquabar care purifică apa prin filtre de carbon activ de 0,5 microni, cu racordare directă la rețeaua de alimentare cu apă potabilă din bucătărie.
  • Aparatul se instalează într-un modul standard de 595 x 455 mm, la linie cu mobilierul, cu design minimalist, exact cum ne place.
  • Va deveni în scurt timp sursa principală de apă potabilă din bucătărie.

Apă mereu pură

Îți oferă cantitățile dorite de apă curată, filtrată prin filtrul de carbon activ, în cantitățile dorite, cu turnare manuală sau automatică, îți ține evidența consumului de apă.

Apă carbogazoasă

Pentru apă carbogazoasă, Zerica i-Wall este conectat la o butelie de dioxid de carbon (CO2) prevăzută cu un reductor de presiune cu o putere între 0 și 0,5 MPa (5 bari) pentru nivele reglabile de carbonatare.

Apă rece (3-12ºC)

Compania italiană Zerica are peste 85 de ani de activitate în domeniul sistemelor de refrigerare și a dozatoarelor de apă, iar i-Wall funcționează ca un cooler de apă.

Filtrul de apă cu carbon activ de 0,5 microni

Reduce turbiditatea apei, blochează plumb, sedimente, gust și miros neplăcut, clor, cloramină, THM (trihalometani), COV (substanțe chimice organice volatile), azbest și multe altele, inclusiv microorganisme.

Este printre cele mai eficiente modalități de filtrare a apei.

zerica i-wall

Elimină sticlele de plastic și problemele logistice

Un singur filtru i-Wall înlocuiește 5 000 de sticle de 1,5 L sau 16 000 sticle de 0,5 L de apă îmbuteliată, fiind o soluție eco-friendly.

Silențios ca o șoaptă la numai 32 dB

Ventilatoarele cu suspensie magnetică sunt silențioase ca o șoaptă și nu vor afecta liniștea și pacea din bucătărie.

Display digital

Interfață grafică, ușor de utilizat, cu ecran tactil de 26 cm, meniu în limba română, personalizări și comenzi intuitive, inclusiv acces Wi-Fi pentru aplicații web, într-un panou minimalist cu front din sticlă securizată.

Asistență tehnică de la distanță prin Auxilia

Unul dintre motivele pentru care i-Wall a câștigat un Red Dot Award la categoria Smart Product este software-ul Auxilia, un portal de internet dedicat pentru monitorizare și service de la distanță, modificarea unor parametri cheie în timp real, personalizare și gestionarea de zi cu zi a aparatului.

Vezi jumătatea plină a paharului cu apă. 

Primești 50% discount la achiziționarea Acquabar i-Wall pentru orice bucătărie completă + 4 electrocasnice încorporabile de la MyKitchen.

Nu facem în mod normal promoții cu reduceri, dar și când facem, trebuie să fie super-cool, naturale e frizzante.

Reducere de la 18.030 lei la 9.015 lei. 

Completează datele personale și te sunăm noi pentru mai multe detalii despre promoția Zerica și confirmarea unei programări de design bucătărie.