fbpx

Irina R.

Sunt mulțumită de colaborarea și înțelegerea găsită în MyKitchen ca partener pentru acest proiect.

Bucătăria a devenit parte din casă. Am o bucătărie utilă ce transcende ideea de bucătărie. Poate să fie și-un loc de citit, de lucru. Este un spațiu în care găsești aproape de toate. Inclusiv cărți, alimente pentru suflet.

Adi T.

People passionate about their work.

Involved beyond just drawing a kitchen and ticking another client, willing to understand/see the space and dependencies around it. They managed to reinvent my kitchen having to deal with the difficult geometry. Very satisfied with the result and I highly recommend them.

PS: Sometimes Andrei may seem a bit too passionate about his work and strong on his opinions but it’s just a guarantee that with inputs from both sides you can get a great result.

Alex și Laura

Am făcut click în 30 de secunde.

Când a auzit că suntem bucătari, lui Andrei i-au sclipit ochii că poate proiecta o bucătărie cu influențe de restaurant, cu suprafețe de inox și spații generoase de lucru. Ne-ar fi plăcut, poate că ne-ar fi folosit mai mult, însă nu ne dorim asta, avem deja unde să ne facem de cap.

Ne-am dorit un spațiu elegant, o bucătărie de-acasă ca o zonă de relaxare, o zonă de extensie a livingului. Suntem sătui de gătit, nu ne place să gătim hardcore acasă, după ore de lucru în restaurant, însă bucătăria trebuie să fie gândită și echipată „ca pentru război”.

Bucătăria este exact cum ne-am gândit să fie – să ne facă plăcere să lucrăm în ea sau să stăm degeaba, la discuții cu prietenii.

Tudor și Divina

O călătorie despre oameni cu care am rezonat, o comuniune de prietenie și energie pozitivă.

Am crezut că cea mai dificilă parte a construcției unei case este cea structurală, de inginerie constructivă, însă am ajuns să înțelegem că personalitatea casei este conferită de amenajarea interioară, iar aceste detalii aduc magia în cămin. Mai mult decât materiale, șantier și liste Excel, construcția și amenajarea casei și a bucătăriei au fost o călătorie despre oameni cu care am rezonat, o comuniune de prietenie și energie pozitivă.

Ghenadie Ceban

Mai mult decât un executant de mobilier, Andrei este un creator de bucătării.

În 2 ore ne-am contrazis de 4 ori, însă ne-am împăcat la mijloc cu o variantă care ne-a plăcut amândurora. Mi-a părut bine că am fost contrazis, refuzat și eventual ghidat de Andrei în proiectarea bucătăriei.

A pornit de la ideile mele teoretice, a refuzat rezolvările practice de primă mână, m-a ajutat să îmi definesc dorințele și așteptările cu privire la mobilierul de bucătărie. Mai mult decât un executant de mobilier, Andrei este un creator de bucătării.

Sorina Marin

Ne-a fost ușor să alegem MyKitchen deoarece aici totul este la superlativ: consiliere, design, materiale și montaj.

De multe ori, când vedem o bucătărie perfectă, ne gândim cât de mult ne-ar plăcea sa fie a noastră.

Prima preconcepție a fost aceea legată de dimensiunea bucătăriei noastre de 6 mp dintr-un bloc vechi.

Ne gândeam că nu are cum să arate așa spectaculos și că nu vom mai avea spațiu de lucru dacă vom umple toți pereții cu mobilă. Nimic mai puțin adevărat. Toți cei care intră în bucătărie au aceeași impresie ca noi, că este mult mai mare decât înainte. Și acest lucru se datorează design-ului desăvârșit, materialelor de bună calitate și atenției la detalii.

A doua preconceptie a fost legată de preț. După ce am fost și am văzut mai multe bucătarii cu preț similar, ne-a fost ușor să alegem MyKitchen deoarece aici totul este la superlativ: consiliere, design, materiale și montaj.

Mihai George

Foarte mulțumit.

Oameni profesioniști și politicoși. Atât proiectarea cât și montajul au fost excelente și ne-au îndrumat spre soluția cea mai bună.

Carmen Cauni

Oameni minunați din mâna cărora ies lucruri de calitate, recomand.

Cristian A.

Vreau să vă mulțumesc pentru profesionalismul echipei, calitatea materialelor și a procesului de instalare.

Alina M.

Am avut încredere totală în viziunea creativă pentru bucătăria mea și în echipa MyKitchen pentru montaj, proiectul a ieșit perfect.

În afară de o chestiune tehnică minoră, nu am modificat nimic din propunerea inițială.

La urma-urmei, de ce să intervii peste specializarea unui proiectant plătit să te ajute?

MY KITCHEN STUDIO

Programări consultanță

Alege o dată și un interval orar din formular pentru a realiza o programare de consultanță design de bucătărie la showroom MyKitchen Studio.

MyKitchen. Bucătării cu personalitate.